Matbröd

Här nedan kan du se vårt sortiment av matbröd samt bakscheman för Leksand och Rättvik. Bland våra matbröd hittar du bland annat bräck, surdegsbröd, maltbröd samt våra populära tekakor. Du kan även beställa för avhämtning i Leksand. Beställning för Rättvik kommer inom kort.

Bakschema matbröd

Såhär bakar vi under december

Vecka 1

MÅNDAGAR
Formfranska, Fröjd, Levain, Mörkt maltbröd, Rättviksbräck, Rättvikslimpa, Småfranska, Tekakor
NYÅRSAFTON
Danskt rågbröd (endast Rättvik), Formfranska, Levain, Mörkt maltbröd, Rättviksbräck, Siljanslimpa, Siktkaka, Småfranska, Tekakor
NYÅRSDAGEN
SILJAN STÄNGT
TORSDAGAR
Formfranska, Levain, Mörkt maltbröd, Rättviksbräck, Rättvikslimpa, Småfranska, Tekakor
FREDAGAR
Bergakungen, Formfranska, Fröjd, Levain, Mörkt maltbröd, Rättviksbräck, Småfranska, Tekakor
LÖRDAGAR
Formfranska, Levain, Mörkt maltbröd, Rättviksbräck, Småfranska, Tekakor
SÖNDAGAR
BAGERIET STÄNGT

Bergakungen
Bakat på vetemjöl, rågsurdeg, fullkornsmjöl av råg, sesamfrön, pumpafrön, solroskärnor och linfrön
Finns med eller utan russin

Danskt rågbröd
Kompakt fullkornsbröd bakat på grovt rågmjöl, klippt råg, rågsurdeg, svart sirap, solrosfrö och linfrö

Formfranska
Klassiskt ljust bröd bakat på vetemjöl och maltmjöl av korn

Levain
Ljust surdegsbröd bakat på vetesurdeg,
vetemjöl och durumvetemjöl

Maltbröd
Bakat på vetemjöl, grahamsmjöl, rågsurdeg, solrosfrö, linfrö, durumvete, olivolja och mörk malt

Rättvikslimpa
Bakat på vetesurdeg, havregryn, rågmjöl, vetekli, malt, solroskärnor och linfrön och pumpakärnor

Rättvikskaka
Bakat på vetesurdeg, havregryn, rågmjöl, vetekli, malt, solroskärnor och linfrön och pumpakärnor

Siljanslimpa
Bakat på vetemjöl, sirap, rågsikt, margarin, anis och fänkål

Tekakor
Bakat på vetemjöl, sirap och kardemumma

Tjockbulla
Bakat på vetemjöl, mjölk, potatis, anis och fänkål

Vörtlimpa
Bakat på vetemjöl, rågmjöl, pomerans, kanel, nejlika, ingefära, sirap, vört, lingonsylt och russin

sv Swedish
X